KAM-MERA

FYLL PÅ - ÄNDÅ!
Trött på att behöva lägga värdefull tid på att kontrollera åtgången av fästelement, organisera och beställa hem? Glöm hela det arbetet, och fyll på - ändå.

Glöm hela det arbetet, och fyll på - ändå. Kam-Mera - kameran som är mer än en kamera - läser jobbet åt Er, utan att Ni behöver lyfta ett finger.

Tidernas smartaste beställningssystem är i stort sett helautomatiskt. Kam-Mera är uppföljaren till succébeställningspistolen "Peka och fyll på".
KAM-MERA - kan mera.

Vår KAM-MERA har dessutom blivit trådlös. Du behöver alltså inte längre dra något nätverk till kameran för att bevaka din skruvförbrukning eftersom denna nya lösning är helt fristående och körs via 3G. Den stora fördelen med en trådlös KAM-MERA är att det inte berör kundens interna nätverk. "Tidigare var man oftast tvungen att öppna kundens interna brandvägg vid installation", berättar Bosse Gärdelöv på Mattssons IT-avdelning. "När jag har installerat den förra versionen av KAM-MERA, har det hänt att det har tagit upp till en vecka för kunden att öppna sin brandvägg. Nu behövs det inte längre någon IT-kille på plats för att installera det hos kunden utan det kan skötas av kunden själv."

Slå oss en signal redan idag, så berättar vi mer. Välkommen!

Kam-Mera3253.pdf, 601818 bytes