Välkommen till Mattssons

Välkommen till Mattssons och Skandinaviens bredaste sortiment av fästelement med 180 000 artiklar till din tjänst. Rätt kvalitet och hantering den kortaste vägen ger kunden det bästa priset. Vi bygger på kunskap, snabb kommunikation och direktkontakter med världens tillverkare av fästelement. Och vi vilar aldrig. Arbetet pågår dygnet runt för snabba leveranser, med det mesta direkt från vårt eget stora lager.

En ny generation fäster blicken på framtiden

En ny generation fäster blicken på framtiden

Den första oktober tar Emil och Kalle Mattsson över som VD respektive vice VD i familjeföretaget Mattssons i Anderstorp AB, då Ingvar Mattsson efter fyrtio år som VD lämnar över rodret till sönerna. De blir därmed tredje generation att driva familjeföretaget vidare. Samtidigt blir Ingvar kvar inom koncernen som VD för Wulkan och han tar även över som styrelseordförande i Mattssons. På så vis kommer han spela en fortsatt viktig roll och bidra med stöd och kontinuitet medan sönerna växer in i sina nya roller och sätter sin prägel på företaget.

Läs mer

Världsledande på CAD-stöd?

Mattssons i Anderstorp har de senaste åren tagit fram 3D CAD-stöd för ett stort antal artiklar inom fästelement.

Läs mer

Lediga tjänster

Just nu nyanställer vi. Kanske har vi en tjänst som passar dig!

Läs mer

Följ oss på LinkedIn

Mattssons finns numera på LinkedIn med en officiell företagssida. Följ oss, gilla och kommentera, men se framför allt till att ta kontakt med oss!

Läs mer